v1.4.2

Posted on February 17th, 2021 04:59 AM EST
Hi Galactic Survivalists!

Here is the changelog for v1.4.2. Have fun and please report bugs and problems as usual - thanks a lot!

As always please note

Report bugs and issues for the public release right over here:
https://empyriononline.com/forums/bugs.24/

Patch: 2021-02-17 v1.4.2 (Build 3265)

Changes
  • ALL LANGUAGES: Please report ANY faulty dialogue (leading to CoQ when approaching/talking to an NPC for example) in the FORUMS WITH the Client log attached. Thx!
  • Updated: Sigma Fulcrum (mission) station is now civilian and all NPC with a gun will now shoot at you (easier to identify the threats + accidentally shooting other NPC does not lead to the station turning against you anymore); Requires new savegame/manual POI refresh to be applied.
  • Updated: Sigma Fulcrum (station) now has a GIN console. Being neutral ground there is now a way to turn in credibility seals at any time at the SF station; Requires new savegame/manual POI refresh to be applied.
  • Updated: Main Localization.csv
  • Changed: Sigma Fulcrum approach dialogue now points towards speaking to traders instead of barkeepers (only speaking to traders will advance the search for Yarod)
Fixes
  • Possible fix for ship drifting in space when powered off
  • Vessels stop moving when close to POI's (which don't render) & the player toolbar becomes unresponsive until relogging
  • Ambassador Hyzanis vessel did not spawn in asteroid field
  • Issues of dialogues in GERMAN loca sometimes leading to a CoQ/Exception
  • Thruster M (T2) only had 100 HP
  • Issues in dialogues config and csv leading to exceptions
  • TSO_Variant2 had alien spawns (now "same as base")
  • Spice plant model no longer flattened after harvest (SpeedTree material issue).
  • Upd: Removed Abyssal Small Science vessel from spawngroups for now.
  • Items crafted in the survival constructor don't get stacked in the output cells
  • LCD Projector shows a background even if no color set (while structure is powered)
  • Token CustomIcon does not work anymore
EAH
Click here for the source of this article RSS Feed

Share This Article